Vraag nu de gratis white paper aan!

Bent u verantwoordelijk voor een optimaal (vol)geplande werkplaats? Of zorgt u ervoor dat huidige en toekomstige klanten de weg naar uw showroom vinden om de nieuwste modellen te bewonderen? Dan bent u regelmatig op zoek naar nieuwe automotive data en verfrissende campagne concepten om uw omzet te vergroten!

 

Als leverancier van autodata krijgen wij regelmatig de vraag of we ideeën kunnen aandragen vanuit de data voor uw nieuwe campagnes. Deze hebben we daarom voor u verzameld en gebundeld tot een white paper. Met veel plezier presteren wij u: Ideeën voor data driven automotive marketingcampagnes.

 

Ideeën die u handvatten kunnen geven om marketing- en sales campagnes op te zetten voor klantwerving en -behoud waarbij onze hoogwaardige autodata het uitgangspunt vormt. Vraag via onderstaande button de gratis white paper aan (u kunt deze voor uzelf maar ook voor uw collega of relatie aanvragen).

 

We willen deze ideeën regelmatig updaten. Houd ons daarom op de hoogte van uw eigen campagne wensen en ideeën, dan zullen wij u op onze beurt ook op de hoogte houden van nieuwe ideeën!

 

Wij hopen dat u bij het lezen inspiratie opdoet en door middel van efficiëntere campagnes uw doelgroepen kunt benaderen met een beter resultaat.