De kwaliteit van uw klantdata bepaalt in belangrijke mate het succes van uw acties. Hoe groter het aantal correcte gegevens, hoe beter uw resultaat. Het is dan ook belangrijk dat deze gegevens altijd in orde zijn.

 

Hoe verbetert u de datakwaliteit van uw bestand?

Cardatapool.com helpt u met behulp van goed datamanagement om de datakwaliteit van uw klantenbestand te verbeteren. Dankzij onze software, kennis en referentiedata is de datakwaliteit in korte tijd weer optimaal.

 

Uw voordelen met Cardatapool datamanagement:

  • Referentiedata van circa 11 miljoen consumenten

  • Uw klantdata altijd up-to-date

  • Wij vinden tot 95% van uw klanten terug

  • Eenmalige of doorlopende service

  • Lagere kosten en hogere opbrengsten

In zeven stappen naar een betere datakwaliteit.

Door middel van goed databeheer optimaliseert Cardatapool uw datakwaliteit in zeven stappen: opschonen, valideren, ontdubbelen, uitsluiten, verrijken, selecteren en rapporteren. Bij elke stap onderzoeken we uw data en komen we met verbeteringen die zorgen voor een opgeschoond bestand. Het resultaat is dat u beschikt over de juiste gegevens van uw klanten, er geen fouten in het bestand staan en alles gestructureerd is opgeslagen. 

 

Benieuwd hoe het optimaliseren van data precies in zijn werk gaat? Lees meer....

 

Doelgerichte marketing en vergroten efficiëntie.

Met een goede datakwaliteit haalt u een hoger resultaat op uw marketingacties. Bovendien bespaart u op overbodige kosten. Voortaan heeft u geen foutieve telefoonnummers of dubbele adressen meer in uw database. Overledenen zijn uit uw bestand gefilterd en u voorkomt irritatie bij klanten die verkeerd worden aangeschreven. Kortom, uw marketingacties bereiken altijd hun doel.

 

Kostenindicatie.

De tarieven voor een analyse van uw klantenbestand en correctie of verrijking van de ontbrekende gegevens, zijn afhankelijk van de omvang van uw bestand en het type mutaties en ontvangt u op aanvraag.

 

Interesse in een Cardatapool Datascan?

Bent u geïnteresseerd in een gratis Cardatapool Datascan*, heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw marketingdoelen.

 

* Met de gratis Cardatapool Datascan wordt het door uw geleverde bestand opgeschoond, gevalideerd en ontdubbeld (stap 1 t/m 3). Minimale oplage: 1.000 records.