Cardatapool kan u uitstekend helpen bij het targetten op risicomijdende en daarmee winstgevende consumenten. Door inzet van verschillende bronnen, leveranciers en analysetools kan Cardatapool hoogwaardige consumentendata leveren die u kunt inzetten voor uw klantwerving- en klantbehoudcampagnes. In totaal ruim 6 miljoen adressen van voertuigeigenaren en hun actuele voertuigbezit in Nederland. Tweederde bestaat uit adressen van voertuigbezitters na 2007! Daaraan gekoppeld beschikken we over

meer dan 300 kenmerken van de auto en de bezitter, zoals voertuigspecificaties, socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik. Ook heeft Cardatapool heel veel opt-in e-mailadressen beschikbaar voor e-mailcampagnes. Uitstekende data, die we voor u kunnen inzetten om te targeten op risicomijdende en daarmee winstgevende consumenten.

 

Cardatapool staat altijd open voor nieuwe en uitdagende opdrachten waarvoor maatwerk gewenst is. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op om het project met ons te bespreken.