Het bedenken en uitvoeren van klantenwerving- en klantbehoudprogramma’s is uw core business. Hoe beter u kunt targeten op nieuwe en bestaande klanten aan de pomp, des te beter! Cardatapool kan u uitstekend helpen.

 

Door inzet van verschillende bronnen, leveranciers en analysetools kan Cardatapool hoogwaardige consumentendata leveren die u

kunt inzetten voor uw klantwerving- en klantbehoudcampagnes. Postadressen kunnen worden voorzien van voertuigspecificaties,

socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik. In totaal ruim 6 miljoen adressen. In de loop van 2015 zal Cardatapool ook opt-in e-mailadressen beschikbaar stellen voor e-mailcampagnes.

Uitstekende data, die we voor u kunnen inzetten om meer verkeer naar uw tankstation te krijgen en ervoor te zorgen dat uw huidige klanten tevreden blijven. Zowel voor bemande als onbemande tankstations bieden wij interessante oplossingen.

 

Cardatapool staat altijd open voor nieuwe en uitdagende opdrachten waarvoor maatwerk gewenst is. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op om uw project met ons te bespreken.