Bcause Rally kalender:

Meer weten over onze rally’s of inschrijven? Kijk dan op www.rallysbcause.nl.

auto1_klein.jpg

DomDomDom Rally - 22 – 23 juni 2018

The non-battle of the sexes: de DomDomDom Rally is een unieke tourrally voor gemengde koppels, waarbij elk equipe bestaat uit een man en een vrouw. Is zij de beste bestuurder en hij de beste navigator? Of andersom?

auto2_klein.jpg

Business Tour - 5 juli 2018

Gas op de plank! De Business Tour is een Twentse tourrally waarbij ondernemers laten zien zowel bedreven als gedreven te zijn. Is het niet in hun rallywagen, dan wel in het uitbreiden van hun zakennetwerk tijdens de stops.

auto3_klein.jpg

Miles of Mystery - 26 – 30 september 2018

Het meeste is al voorspelbaar genoeg….

Mysterieuzer dan de Miles of Mystery wordt het niet! Pas als u op het vliegveld staat, hoort u waar in Europa u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Deze unieke rally blijft een mystery tot aan de laatste bocht en verstaat de kunst om u te laten genieten van het onbekende. (nog slechts enkele plekken beschikbaar!)

auto4_klein.jpg

Barones de la Bolide - 2 – 4 november 2018

De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij jou en je klassieker uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties.

auto5_klein.jpg

Quadrifoglio Dolomiti - mei 2019

De Quadrifoglio Dolomiti, is een rally met vele hoogtepunten en een eigen versie van een Grand Tour waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

auto6_klein.jpg

Fast Gut Rally - mei/juni 2019

Niemand minder dan de ongelooflijke Franz Fahrt is de tourhost tijdens deze meerdaagse rally voor onder andere vastgoedprofessionals. Viel Spaß is gegarandeerd.