"Mannen zijn jagers"

“Niets is mooier dan racen door de modder: rallyrijden is amusant en lastig ineen. Met een stevige sigaar in de mond je vrienden aftroeven. Geld speelt hierbij geen enkele rol: even met de mannen onder elkaar kan mij niet duur genoeg zijn. Als je weet dat vrouwen al moeite hebben met rijden op de gewone weg, zie ik ze al helemaal niet rijden op grillig terrein. Bovendien zou mijn vrouw er niets aan vinden. Want net als dat constante schakelen, zou kaartlezen haar behoorlijk boven de pet gaan. Ja, laat die snelle auto’s, netwerken en borrelen maar aan ons. ‘Stick to the plan’, zei mijn vader altijd. Zo is het maar net: mannen het jagen, vrouwen de noten & bessen.”     

 

Tenenkrommend? Gelukkig maar. Want veel van de opvattingen uit de jaren vijftig zijn behoorlijk passé. Al vinden wij bovenstaande gedachte over rallyrijden eerder conservatief en flink gedateerd. Ons brede scala aan rally’s is namelijk voor iedereen: van ontspannen en eenvoudig tot uitdagend en intensief. De moeilijkheidsgraad bepaal jij gewoon zelf. Zin gekregen? Deze rally’s staan nog op stapel… Neem een kijkje op onze kalender

Dus als je kunt rijden, doe mee! Wanneer je van avontuur houdt, doe zeker mee! Autoliefhebber én levensgenieter? Een absolute must!

 

Interesse? Schrijf je in voor onze Try Out Rally en beleef autorijden eens van de andere kant. Het organiseren van eersteklas rally’s. De volledige organisatie. Origineel, geen detail onopgemerkt. Wij zijn Bcause en doen waar wij goed in zijn. Dat is makkelijk gezegd, dus kijk hier naar de Miles of Mystery 2017, proef de sfeer & oordeel zelf.

 

Meer weten over onze rally’s? Kijk dan op www.rallysbcause.nl.