Voor auto-importeurs, -dealers, onderhoudsbedrijven en mediabureaus is het vanaf nu veel gemakkelijker om de doelgroep autobezitters online te bereiken door de samenwerking die Cardatapool.com heeft met Digital Audience.

Wat houdt deze samenwerking in voor de automotive branche?

Cardatapool heeft offline data beschikbaar gemaakt voor gebruik in online media. Naast feitelijk autobezit en autokenmerken, kunnen ook socio-demografische-, woning-, B2B-, inkomens- en lifestyledata worden ingezet voor online toepassingen (Google Display, Facebook en ook e-mail). Op deze wijze kunnen adverteerders targeten op mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald automerk of -model maar bovendien op diegenen die een dergelijke auto ook kunnen betalen of hun auto willen (en kunnen!) inruilen. U kunt dus veel gerichter dan voorheen uw doelgroepen online benaderen!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op basis van in gezamenlijk overleg vastgestelde kenmerken maken we een offline selectie op onze autodata die we vervolgens bij Digital Audience aanbieden voor gebruik in Google Display in o.a. Doubleclick Bid Manager, Adform, Adobe Audience Manager, Delta Projects, Appnexus, Mediamath en Videology.

Voor social media worden de gezamenlijk vastgestelde doelgroepen als audience klaargezet in Facebook en Instagram en gedeeld met het bedrijfsaccount.

Meer resultaat uit uw online marketingcampagnes!

U bent gewend om tegen een heel laag CPM bedrag online advertising ruimte in te kopen. U weet alleen niet of u met deze inzet wel degene bereikt die u wilt bereiken. Door het combineren van onze offline kenmerken met online profielen kunnen we het resultaat op uw online campagnes fors verbeteren!

Interesse?
Wilt u uw huidige klantgroep ook efficiënt op alle kanalen bereiken? Wilt u juist ex-merkrijders benaderen of mist u een doelgroep? U kunt voor meer informatie of een afspraak contact met ons opnemen. Wij helpen u graag uw online rendement te verbeteren!