In deze rubriek houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws.

Wilt u niets missen, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

 
 
nieuws_taneli_klein.jpg

Uitbouw naar 7,5 miljoen adressen!

Voor BtC zijn er 7,5 miljoen kentekens toegewezen aan personen, met een betrouwbaarheid tot 99%!

De data zijn statistisch inzetbaar voor automotive en ook voor heel veel andere branches. Voor de commerciële benadering zullen wij telkens koppelen met klantbestanden of referentiebestanden van partners die opt-ins hebben.

Komende jaren wordt er continu gewerkt aan de betrouwbaarheid van de toewijzingen door toevoeging van aanvullende kenmerken zowel van binnen als buiten de autobranche.

Mutaties via RDW worden daarbij realtime verwerkt en gemodelleerd. Dagelijks komen adressen beschikbaar van personen en bedrijven die net een auto hebben aangekocht of hebben verkocht. Deze vormen daarmee een ideale basis voor leadgeneratie.

BtB zijn er bijna 2 miljoen kentekens toegewezen aan 300.000 rechtspersonen. Deze data zijn statistisch inzetbaar voor de automotive en daarbuiten. Ook hier zullen wij de data telkens koppelen aan klantbestanden of Kamer van Koophandel referentiebestanden van partners met een opt-in voor commerciële benadering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Nu ook caravan, camper, motor en scooter adressen.

Cardatapool.com heeft nu ook 1 miljoen kentekens van motoren, scooters, brommers, caravans, campers, etc. beschikbaar voor commerciële doeleinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


airstream_klein.jpg
nieuws_margaret_klein.jpg

API bestandsuitlevering i.s.m. Superflow

Onder de naam Superflow is Cardatapool een samenwerking opgestart met de Jibecompany, topspeler in de markt van data en datamanagement technologie.

Voor delivery van de data wordt het Superflow Data Exchange Platform ingezet dat door Jibe is ontwikkeld op basis van DMP technologie. Dit Data Exchange platform zorgt voor realtime uitlevering van de data via API's en koppeling aan in- en externe systemen. De DMP maakt data integratie op alle platformen en systemen mogelijk, zowel in- als uitgaand. Het platform structureert de data, uniformeert, valideert en ontdubbelt deze. Ook levert het tools om inzichten te krijgen in de data, voor het maken van selecties, profielen en analyses voor het gebruik in bestaande marketing automation en CRM systemen.

Het Data Exchange Platform faciliteert:

  • Marketing campagnes via alle kanalen, online en offline.

  • CRM onboarding: het proces waarbij offline klantgegevens uit de CRM omgeving van een bedrijf worden gekoppeld aan online profielen van consumenten (Facebook, Twitter, Google etc.).

  • Het (terug)vinden van ex klanten.

  • Het zoeken naar look-a-likes van uw meest waardevolle klanten, zowel online als ook offline

  • Ondersteunt Brand Switch programma’s

  • Het prefillen van online formulieren en doen van klanten checks (ID, risicoanalyse, etc.)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


AutoCheck.nl voor leads.

Door een waarderapport aan te vragen, krijgen consumenten inzicht in de waarde van hun auto of de waarde van een auto die ze willen kopen. In de afgelopen 3 jaar hebben circa 103.000 personen een AutoCheck.nl Waarderapport aangevraagd.

Autocheck.nl wil op regelmatige basis zijn leden gaan informeren met een e-mailnieuwsbrief met autogerelateerde informatie en aanbiedingen. Het is mogelijk om in deze nieuwsbrief mee te lopen met een advertorial in combinatie met een banner.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


nieuws_marcus_autocheck_klein.jpg
nieuws_taras_vip_klein.jpg

VIP Leads succesvol in veel branches!

VIP Leads is een omvangrijk bestand van miljonairs en ‘overige welgestelden’ die heel goed in te zetten zijn voor statistische doeleinden en/of marketingacties. Ga naar VIP-leads.nl voor meer informatie.