Het bedenken en uitvoeren van klantenwerving- en klantbehoudprogramma’s is uw core business. Hoe beter u kunt targeten op nieuwe en bestaande donateurs, des te beter! Cardatapool kan u uitstekend helpen.

Met behulp van een voorspellingsmodel kan worden bepaald welke consumenten het meest lijken op uw donateurs. Door het vinden van consumenten met een vergelijkbaar profiel is er een hogere kans dat zij responderen waarmee de ROI van de wervingscampagne wordt verhoogd. In totaal hebben we ruim 7,5 miljoen personen.

Ook kunnen wij u voorzien van veel meer informatie over uw bestaande donateurs zodat u hen gerichter kunt benaderen. Het zal u niet verbazen dat er een duidelijke correlatie is tussen autobezit en geefgedrag. Zo zijn bijv. Skodabezitters onverwacht gulle gevers.

Door inzet van verschillende bronnen, leveranciers en analysetools kan Cardatapool hoogwaardige consumentendata leveren die u kunt inzetten voor uw klantwerving- en klantbehoudcampagnes. Postadressen kunnen worden voorzien van voertuigspecificaties, socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik.

Uitstekende data, die we voor u kunnen inzetten om meer donateurs te werven en ervoor te zorgen dat uw huidige donateurs u een warm hart blijven toedragen.

Cardatapool staat altijd open voor nieuwe en uitdagende opdrachten waarvoor maatwerk gewenst is. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op om uw project met ons te bespreken.