Automotive

Bent u verantwoordelijk voor een optimaal (vol)geplande werkplaats?

Of zorgt u ervoor dat huidige en toekomstige klanten de weg naar uw showroom vinden om de nieuwste modellen te bewonderen? Cardatapool kan u uitstekend helpen.

Lees meer....


Petrol

Wilt u meer traffic naar de tankstations, dan kan Cardatapool u daarbij helpen. Immers wij weten wie er in welke auto rijdt, en in de buurt van uw tank-stations woont. 

Lees meer....

Listbrokers

Meer verdienen aan uw huidige klanten door ze te voorzien van betere consumentendata gekoppeld aan voertuigbezit levert meer inkomsten voor u als listbroker op! 

Lees meer....

 
 

Schadeverzekeraars:

actuariaat

Cardatapool kan uw schadebedrijf voorzien van maximaal inzicht in de risicoprofielen van de bij u verzekerde consumenten en bedrijven. Immers de autopremies worden op deze profielen gebaseerd. 

Lees meer....

Schadeverzekeraars: 

marketing

Voor de werving en het behoud van verzekeringsklanten heeft Cardatapool heel veel data van voertuigbezitters beschikbaar, waarmee u nog beter kunt targeten op risicomijdende en daarmee winstgevende consumenten.

Lees meer....

Marketingbureaus

U kunt uw klanten voorzien van leads en data met een hoog kwaliteitsniveau waarmee u voor hen nog rendabelere klantwerving- en klantbehoudprogramma’s kunt uitvoeren.

Lees meer....