Automotive

Bent u op zoek naar data met automotive kenmerken van consumenten of van bedrijven? Afhankelijk van uw vraag kan Cardatapool beide type data leveren.

Lees meer....


Charitatief

Wilt u nieuwe donateurs werven of uw bestaande donateurs beter aan uw organisatie binden, dan kan Cardatapool u daarbij helpen. Met ruim 7,5 miljoen personen kunnen wij in diepte een beeld geven van uw achterban.

Lees meer....

Retail

Hoe laat u consumenten voor uw winkel kiezen i.p.v. die van uw buurman? Met informatie over de vestigingsplaats, wat de profielen zijn van consumenten die uw (web)winkel bezoeken, bieden wij u handvatten voor betere marktbewerking.

Lees meer....

 
 

Schadeverzekeraars:

premieberekening

Cardatapool kan uw schadebedrijf voorzien van maximaal inzicht in de risicoprofielen van de bij u verzekerde consumenten en bedrijven. Immers de autopremies worden op deze profielen gebaseerd. 

Lees meer....

Schadeverzekeraars: 

marketing

Voor de werving en het behoud van verzekeringsklanten heeft Cardatapool heel veel data van voertuigbezitters beschikbaar, waarmee u nog beter kunt targeten op risicomijdende en daarmee winstgevende consumenten.

Lees meer....

Uitgeverijen

Het up-to-date houden van uw abonneebestanden vormt een van de uitdagingen. Cardatapool beschikt over zeer veel data waarmee uw bestanden kunnen worden opgeschoond en verbeterd.

Lees meer....