Adressen nodig van voertuigbezitters na 2007?

Bent u verantwoordelijk voor een optimaal (vol)geplande werkplaats? Of zorgt u ervoor dat huidige en toekomstige klanten de weg naar uw showroom vinden om de nieuwste modellen te bewonderen? Cardatapool kan u uitstekend helpen.

 

Wij kunnen u voorzien van adressen van voertuigeigenaren en hun actuele voertuigbezit in uw regio/postcodegebied. Zo kunt u voertuigeigenaren in uw verzorgingsgebied een oproep sturen wanneer hun voertuig APK gekeurd dient te worden of u kunt zeer aantrekkelijke, gerichte (inruil)acties lanceren. Adressen kunnen naast voertuigspecificaties ook worden voorzien van socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik. Er zijn zeer veel adressen van voertuigbezitters na 2007 beschikbaar! Natuurlijk kunnen we u ook van adressen voor 2007 voorzien. In totaal ruim 5,5 miljoen adressen.

 

Automotive kenmerken.

Wilt u weten waar uw prospects zich bevinden of meer inzicht krijgen in uw huidige klanten? Cardatapool beschikt over automotive kenmerken van voertuigeigenaren. Op persoonsniveau zijn onder meer de volgende kenmerken beschikbaar: APK vervaldatum, Datum deel II, Kenteken, Soort voertuig, Merk, Brandstof, Kleur, Energielabel, Bouwjaar, Leeftijd, Laadvermogen, Euroklasse, CO2 uitstoot en Inrichtcode.

 

Hoogwaardige kwaliteit.
Om een optimale kwaliteit van de consumentenadressen te kunnen garanderen is Cardatapool een partnership aangegaan met PostNL Data Solutions, de resultaatgerichte communicatiespecialist en onderdeel van PostNL. Deze samenwerking garandeert hoogwaardige kwaliteit en up-to-date consumentenadressen voorzien van een wettelijke opt-in. Bovendien kunnen, naast extra kenmerken, ook telefoonnummers voor telemarketing activiteiten worden toegevoegd (uiteraard conform regelgeving Bel-me-niet Register).

 

Data-analyses en profiling.
Cardatapool beschikt over een aantal zeer waardevolle databronnen en is hiermee in staat complexe klantenanalyses uit te voeren (eventueel in combinatie met uw eigen klantdata) om zodoende tot een optimale klanten- en prospectselectie te komen voor uw marktsegmentatie, klantbenadering en productaanbod. Cardatapool werkt samen met de beste econometristen en databasespecialisten om tot de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te komen.

Betrouwbaarheidsniveau.

Mogelijk worstelt u met de geleverde kwaliteit van data en leads. Cardatapool geeft per adres een betrouwbaarheidsindicatie af. U krijgt daarmee de mogelijkheid om zelf te bepalen welke betrouwbaarheidsniveaus u wenst voor een specifieke campagne. Naast een hogere kwaliteit van data en leads wordt de kans op een beter rendement van de marketinginspanningen aanzienlijk vergroot.

 

Eenvoudig adressen selecteren.
Vanaf januari kunt u direct APK- of NAW-selecties voor marketingdoeleinden maken met de Cardatapool Adresselector. In enkele eenvoudige stappen kunt u een selectie aanmaken, tellingen uitvoeren en direct bestellen. Met een druk op de knop is het adressenbestand beschikbaar.

 

Uniek aanbod.

Wat onze werkwijze is, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Bovendien kunt u nu tijdelijk profiteren van een heel aantrekkelijk introductieaanbod. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, een offerte of een afspraak, neem dan contact op. U kunt ook direct naar de Cardatapool Adresselector gaan voor het maken van tellingen en uw selecties.