Wat wilt u graag weten van uw klanten?

Wilt u toetsen of de klantdata die u heeft nog wel correct zijn? Of u wilt aan de hand van uw beste klanten vergelijkbare klanten zoeken en benaderen met een aanbod? Door meer over consumenten te weten, krijgt u een beter beeld en kunt u hen gerichter benaderen.

Cardatapool.com heeft 7,5 miljoen kentekens toegewezen aan personen, met een betrouwbaarheid tot 99%! Het betreft niet alleen kentekens van auto’s maar ook van bezitters van motoren, scooters, brommers, caravans, campers, etc. Hiermee kunt u uw inzicht in uw markt, doelgroepen, klanten en marketingprocessen significant verbeteren.

Deze data zijn statistisch inzetbaar voor de automotive en daarbuiten. Voor de commerciële benadering van deze consumenten wordt er telkens gekoppeld met klantbestanden of referentiebestanden van partners die opt-ins hebben.

Automotive consumentendata.

Cardatapool beschikt over automotive kenmerken van voertuigeigenaren. Op persoonsniveau zijn onder meer de volgende kenmerken beschikbaar: APK vervaldatum, Datum deel II, Kenteken, Soort voertuig, Merk, Brandstof, Kleur, Energielabel, Bouwjaar, Leeftijd, Laadvermogen, Euroklasse, CO2 uitstoot en Inrichtcode.

Hoogwaardige kwaliteit.
Om een optimale kwaliteit van de consumentenadressen te kunnen garanderen, worden deze betrokken van gespecialiseerde partners. De adressenbestanden worden met geavanceerde technieken continue gevalideerd. De verschillende samenwerkingen zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en up-to-date consumentenadressen conform de laatste wet- en regelgeving en zijn voorzien van een wettelijke opt-in. Bovendien kunnen, naast extra kenmerken, ook telefoonnummers voor telemarketing activiteiten worden toegevoegd (uiteraard conform regelgeving Bel-me-niet Register).

Data-analyses en profiling.
Cardatapool beschikt over een aantal zeer waardevolle databronnen en is hiermee in staat complexe klantenanalyses uit te voeren (eventueel in combinatie met uw eigen klantdata) om zodoende tot een optimale klanten- en prospectselectie te komen voor uw marktsegmentatie, klantbenadering en productaanbod. Cardatapool werkt samen met de beste econometristen en databasespecialisten om tot de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te komen.

Betrouwbaarheidsniveau.

Mogelijk worstelt u met de geleverde kwaliteit van data en leads. Cardatapool geeft per adres een betrouwbaarheidsindicatie af. U krijgt daarmee de mogelijkheid om zelf te bepalen welke betrouwbaarheidsniveaus u wenst voor een specifieke campagne. Naast een hogere kwaliteit van data en leads wordt de kans op een beter rendement van de marketinginspanningen aanzienlijk vergroot.

Zelf uw bestandslevering kiezen.

Cardatapool biedt u verschillende mogelijkheden om uw databestand geleverd te krijgen. Dit kan via de Cardatapool Adresselector waarmee u in enkele eenvoudige stappen een selectie kunt aanmaken, tellingen uitvoeren en direct bestellen. Met een druk op de knop is het adressenbestand beschikbaar. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen en de data via de Cardatapool batchlevering op een SFTP-server bij u aanleveren. Wilt u 24/7 over realtime data beschikken, dan is de Cardatapool API het meest geschikt voor uw organisatie.

Hoe kunnen wij u op weg helpen?

Wat onze werkwijze is, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, een offerte of een afspraak, neem dan contact op. U kunt ook direct naar de Cardatapool Adresselector gaan voor het maken van tellingen en uw selecties.