Wat wilt u graag weten van bedrijven en hun wagenparken?

Voor u start met het benaderen van potentiële klanten bepaalt u uw doelgroep. Door het toevoegen van extra criteria, zoals regio, branche en het aantal werknemers kan er extra verdieping worden aangebracht. Het inzicht in uw markt, doelgroepen, klanten en marketingprocessen kan hiermee aanzienlijk verbeteren en tot meer succes leiden.

Cardatapool.com heeft bijna 2 miljoen kentekens toegewezen aan ongeveer 300.000 rechtspersonen. Deze data is statistisch inzetbaar voor de automotive en daarbuiten. Voor de commerciële benadering wordt er gekoppeld met klantbestanden of referentiebestanden van partners die opt-ins hebben.

Wagenparkdata.

Wilt u weten hoe het wagenpark van bedrijven eruit ziet? Cardatapool beschikt over automotive kenmerken van bedrijven. Per bedrijf zijn de volgende kenmerken beschikbaar: Aantal, RTL Registratie, Soort voertuig, Merk, Brandstof, Segment, Kleur, Energielabel, Bouwjaar, Leeftijd, Laadvermogen, Euroklasse, CO2 uitstoot en Inrichtcode. Wij leveren statistische gegevens en de selectie en uitlevering gebeurt uitsluitend op basis van klassen. In de tabel is per kenmerk een voorbeeld gegeven van de uitlevering.

Waar gebruikt u deze informatie voor?

De automotive kenmerken kunnen worden gebruikt voor het verfijnen van uw marktbewerking. U krijgt meer inzicht in de voertuigen en de bedrijven en zodoende kunt u uw campagne nog efficiënter afstellen. Ook kunt u besluiten om bijvoorbeeld bedrijven met weinig voertuigen of die een lage CO2 uitstoot hebben, uit te sluiten van uw marketingcampagnes.

Hoogwaardige kwaliteit.

Om een optimale kwaliteit van de B2B adressen te kunnen garanderen, worden deze betrokken van gespecialiseerde partners. De adressenbestanden worden met geavanceerde technieken continue gevalideerd. De verschillende samenwerkingen zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en up-to-date B2B adressen conform de laatste wet- en regelgeving.

Is uw interesse gewekt?

Onze werkwijze lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, een offerte of een afspraak, neem dan contact op.