Wat wilt u graag weten van bedrijven en hun wagenparken?

Cardatapool.com heeft een adressenbestand waarin de wagenparken van de zakelijke markt in kaart zijn gebracht. Wij hebben bijna 2 miljoen kentekens toegewezen aan ongeveer 300.000 rechtspersonen. Deze data is statistisch inzetbaar voor de automotive en daarbuiten. Voor de commerciële benadering wordt er gekoppeld met klantbestanden of referentiebestanden van partners die opt-ins hebben. In een oogopslag kunt u zien welke bestanden wij zoal in huis hebben met de bijbehorende aantallen.

Wagenparkdata.

Wilt u weten hoe het wagenpark van bedrijven eruit ziet? U kunt selecteren op het aantal personenwagens, vrachtwagens, bedrijfswagens, leeftijd van de auto’s of het meest voorkomende merk. Cardatapool levert u dan voor uw campagne het adressenbestand dat perfect is afgestemd op uw doelgroep en doelstelling.

Welke gegevens zijn beschikbaar?

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

 • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)

 • Telefoonnummer

 • Naam contactpersoon

 • Functie contactpersoon

 • E-mailadres

 • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)

 • Branche

 • Website

 • Import/export

 • Aantal voertuigen per type*

 • Automotive kenmerken**

*De volgende voertuigtypen worden geleverd: personenauto, bedrijfsauto_B (bestelauto’s), bedrijfsauto_C (vrachtwagens), aanhanger, oplegger, motor.

**Automotive kenmerken zijn: RTL Registratie, Merk, Brandstof, Segment, Kleur, Energielabel, Bouwjaar, Leeftijd, Laadvermogen, Euroklasse, CO2 uitstoot en Inrichtcode.

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

Wat als mijn doelgroep niet in het overzicht staat?

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons op zodat we u kunnen adviseren. Wij helpen u graag verder.

Hoe actueel zijn de gegevens?

Om een optimale kwaliteit van de B2B adressen te kunnen garanderen, worden deze betrokken van gespecialiseerde partners. De adressenbestanden worden met geavanceerde technieken continue gevalideerd, zoals met informatie van de RDW, financiële informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De verschillende samenwerkingen zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en up-to-date B2B adressen conform de laatste wet- en regelgeving. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn, daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Kwalitatief hoogstaande wagenparkadressen. Scherp tarief.

Cardatapool.com levert deze kwalitatief uitstekende wagenparkadressen tegen scherpe tarieven. De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig hebt. Het minimumorderbedrag is € 950,- (excl. BTW). Dit zijn ongeveer 1.000 actuele wagenparkadressen.

Meer informatie of adressen bestellen?

Geef uw doelgroep en selectiewensen bij ons aan. Vooraf maken wij altijd vrijblijvend een telling en worden de kosten inzichtelijk gemaakt. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig eenvoudigweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) per e-mail binnen de afgesproken termijn. Wilt u eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag advies.