Wat heeft u nodig: datasets met automotive kenmerken van consumenten of bedrijven?

Wilt u toetsen of de klantgegevens die u heeft nog wel correct zijn? Of wilt u aan de hand van uw beste klanten vergelijkbare klanten zoeken en benaderen met een aanbod? Door meer over consumenten te weten, krijgt u een beter beeld en kunt u hen gerichter benaderen. Cardatapool.com kan u helpen met een frisse blik op de automarkt.

Cardatapool heeft 7,5 miljoen kentekens toegewezen aan personen, met een betrouwbaarheid tot 99%. Het betreft niet alleen kentekens van auto’s maar ook van bezitters van motoren, scooters, brommers, caravans, campers, etc. Hiermee kunt u uw marktinzichten, doelgroepen, klanten en marketingprocessen significant verbeteren.

Of wilt u graag meer weten van bedrijven en hun wagenparken? Door het toevoegen van extra criteria, zoals regio, branche en het aantal werknemers kan er extra verdieping worden aangebracht. Cardatapool heeft bijna 2 miljoen kentekens toegewezen aan ongeveer 300.000 rechtspersonen.

De data van consumenten en bedrijven zijn statistisch inzetbaar voor de automotive en andere branches. Voor de commerciële benadering wordt er telkens gekoppeld met klantbestanden of referentiebestanden van partners die opt-ins hebben.

Met onze doelgroepkennis en onze expertise in onderzoek en analyse helpen we u graag op weg. Maak uw keuze via de buttons automotive consumenten of bedrijvendata en kom meer te weten over onze voertuigdata.