Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de klanten van merkdealers daar niet meer terugkomen voor APK-onderhoud van hun auto.

Met de Cardatapool APK Service zorgt u voor het behoud van bestaande klanten en werving van nieuwe APK-klanten. Wij kunnen de klantgegevens verrijken zodat deze weer up-to-date zijn maar u kunt ook adressen huren voor de werving van nieuwe klanten en uw klantenkring vergroten. Bij de huur van adressen, worden deze uiteraard ontdubbeld met uw bestaande klanten.

 

Cardatapool ondersteunt u graag bij het uitvoeren van uw (periodieke) mailing. Zo bieden wij de mogelijkheid de mailing volledig voor u te verzorgen: vanaf het briefconcept tot en met de bezorging bij uw (potentiële) klant. Cardatapool kent een diversiteit aan mailuitingen (een A4 brief, een A5 kaart, een kentekenplaat) en mailmogelijkheden (uw eigen klanten, op basis van APK vervaldata of op basis van eigendom voorlaatste voertuig). Uw mailing is bij ons in goede handen!

 

De door ons ontwikkelde gepersonaliseerde APK-mailing is vormgegeven voor de beste resultaten en dit levert respons op! Het resultaat kan nog verder worden verbeterd door een goede opvolging op de mailings te doen. Bijvoorbeeld door het nabellen van de klanten. Door onze ervaring met de 'Automotive Barometer' weten we dat het nabellen van een APK-mailing resulteert in een gemiddelde conversie van maar liefst 20%. Dit kunt u zelf doen maar wij kunnen u samen met onze partner Carmen Automotive hierbij ook ondersteunen.

 

Voordelen van de Cardatapool APK Service:

  • Hoogwaardige kwaliteit en meest actuele data in de automotive branche (ook ná 2007!)

  • Volledig verzorgde APK-mailings

  • U ontvangt maandelijks een overzicht van de verstuurde APK-mailingen

  • Hoge respons door unieke mailconcepten en volledige personalisatie

  • Uw klanten blijven en u krijgt er nieuwe klanten bij

  • Gerichte en directe telefonische opvolging, indien gewenst

  • Vergelijking van de campagneresultaten met de markt via de ‘Automotive Barometer’

Kortom een scala aan mogelijkheden om de resultaten op uw campagnes verder te optimaliseren. Samen met één van onze adviseurs bespreken wij uw wensen en kunnen wij met u de verschillende mogelijkheden doornemen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of vrijblijvend een APK-telling laten maken, neem dan contact op.

 

 

gepersonaliseerde A4 brief

 
 
 

gepersonaliseerde kentekenplaat - achterzijde

gepersonaliseerde kentekenplaat - voorzijde

 

gepersonaliseerde A5 kaart - voorzijde

 

gepersonaliseerde A5 kaart - achterzijde