Algemeen

Cardatapool.com is officieel met ingang van januari 2015 gestart en levert kwalitatieve data en leads ten behoeve van behoud en werving van klanten in de automotive en andere branches. Door inzet van verschillende bronnen, leveranciers en analysetools kan Cardatapool hoogwaardige consumentendata leveren voor proefritten, autoverkoop, after sales of andere campagnes.

Postadressen kunnen worden voorzien van voertuigspecificaties, socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik. In totaal ruim 6 miljoen adressen. In de loop van 2015 zal Cardatapool ook opt-in e-mailadressen beschikbaar stellen voor e-mailcampagnes.

 

Hoogwaardige kwaliteit.
Om een optimale kwaliteit van de consumentenadressen te kunnen garanderen is Cardatapool een partnership aangegaan met PostNL Data Solutions, de resultaatgerichte communicatiespecialist en onderdeel van PostNL. Deze samenwerking garandeert hoogwaardige kwaliteit en up-to-date consumentenadressen voorzien van een wettelijke opt-in. Bovendien kunnen, naast extra kenmerken, telefoonnummers voor telemarketingactiviteiten worden toegevoegd (uiteraard conform regelgeving Bel-me-niet Register).

Data-analyses en profiling.
Cardatapool beschikt over een aantal zeer waardevolle databronnen en is hiermee in staat complexe klantenanalyses uit te voeren (eventueel in combinatie met uw eigen klantdata) om zodoende tot een optimale klanten- en prospectselectie te komen voor uw marktsegmentatie, klantbenadering en productaanbod. Cardatapool werkt samen met de beste econometristen en databasespecialisten om tot de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te komen.

Betrouwbaarheidsniveau.
Bedrijven worstelen vaak met de geleverde kwaliteit van data en leads. Cardatapool geeft per adres een betrouwbaarheidsindicatie af. U krijgt daarmee de mogelijkheid om zelf te bepalen welke betrouwbaarheidsniveaus u wenst voor een specifieke campagne. Naast een hogere kwaliteit van data en leads wordt de kans op een beter rendement van de marketinginspanningen aanzienlijk vergroot.

Eenvoudig adressen selecteren.
U kunt direct APK- of NAW-selecties voor marketingdoeleinden maken met de Cardatapool Adresselector. In enkele eenvoudige stappen kunt u een selectie aanmaken, tellingen uitvoeren en direct bestellen. Met een druk op de knop is het adressenbestand beschikbaar.

 

Is uw interesse gewekt? Neem voor meer informatie over de dienstverlening van Cardatapool en een interessant introductieaanbod contact op.