Cardatapool.com is officieel met ingang van januari 2015 gestart en levert kwalitatieve data en leads ten behoeve van behoud en werving van klanten in de automotive en andere branches. Door inzet van verschillende bronnen, leveranciers en analysetools kan Cardatapool hoogwaardige consumenten- en bedrijvendata leveren. Mede-aandeelhouder A2SP heeft bovendien een RDW-licentie voor de dagelijkse (kenteken)mutaties waardoor de data altijd up-to-date is.

Automotive kenmerken consumenten en bedrijven.
Postadressen, telefoonnummers, e-mail, online en social profielen kunnen worden voorzien van voertuigspecificaties, socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik. Cardatapool heeft 7,5 miljoen kentekens toegewezen aan personen, met een betrouwbaarheid tot 99%. Het betreft niet alleen kentekens van auto’s maar ook van bezitters van motoren, scooters, brommers, caravans, campers, etc. Hiermee kunt u uw marktinzichten, doelgroepen, klanten en marketingprocessen significant verbeteren.

Offline data hebben wij geschikt gemaakt voor gebruik in online media. Naast feitelijk autobezit en autokenmerken, kunnen ook socio-demografische-, woning-, B2B-, inkomens- en lifestyledata worden ingezet voor online toepassingen (Google Display, Facebook en ook e-mail). U kunt uw doelgroepen veel gerichter dan voorheen online benaderen!

Of wilt u graag meer weten van bedrijven en hun wagenparken? Cardatapool heeft ook automotive kenmerken van bedrijven. Door het toevoegen van extra criteria, zoals regio, branche en het aantal werknemers kan er extra verdieping worden aangebracht. Wij beschikken over bijna 2 miljoen kentekens die toegewezen zijn aan ongeveer 300.000 rechtspersonen.

De data van consumenten en bedrijven zijn statistisch inzetbaar voor de automotive en andere branches. Voor de commerciële benadering wordt er telkens gekoppeld met klantbestanden of referentiebestanden van partners die opt-ins hebben.


Hoogwaardige kwaliteit.
Om een optimale kwaliteit van de consumentenadressen te kunnen garanderen, worden deze betrokken van gespecialiseerde partners. De adressenbestanden worden met geavanceerde technieken continue gevalideerd. De verschillende samenwerkingen zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en up-to-date consumentenadressen conform de laatste wet- en regelgeving voorzien van een wettelijke opt-in. Bovendien kunnen, naast extra kenmerken, telefoonnummers voor telemarketingactiviteiten worden toegevoegd (uiteraard conform regelgeving Bel-me-niet Register).

Data-analyses en profiling.
Cardatapool beschikt over een aantal zeer waardevolle databronnen en is hiermee in staat complexe klantenanalyses uit te voeren (eventueel in combinatie met uw eigen klantdata) om zodoende tot een optimale klanten- en prospectselectie te komen voor uw marktsegmentatie, klantbenadering en productaanbod. Cardatapool werkt samen met de beste econometristen en databasespecialisten om tot de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te komen.

Betrouwbaarheidsniveau.
Bedrijven worstelen vaak met de geleverde kwaliteit van data en leads. Cardatapool geeft per adres een betrouwbaarheidsindicatie af. U krijgt daarmee de mogelijkheid om zelf te bepalen welke betrouwbaarheidsniveaus u wenst voor een specifieke campagne. Naast een hogere kwaliteit van data en leads wordt de kans op een beter rendement van de marketinginspanningen aanzienlijk vergroot.

Zelf uw bestandslevering kiezen.

Cardatapool biedt u verschillende mogelijkheden om uw databestand geleverd te krijgen. Dit kan via de Cardatapool Adresselector waarmee u in enkele eenvoudige stappen een selectie kunt aanmaken, tellingen uitvoeren en direct bestellen. Met een druk op de knop is het adressenbestand beschikbaar. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen en de data via de Cardatapool batchlevering op een SFTP-server bij u aanleveren. Wilt u 24/7 over real time data beschikken, dan is de Cardatapool API het meest geschikt voor uw organisatie.

Is uw interesse gewekt?

Onze werkwijze lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, een offerte of een afspraak, neem dan contact op.